Få vores nyheder på mail

Verdens næststørste tuk-tuk-træf vælter Ærø

Pressemeddelelse   •   Maj 28, 2019 13:38 CEST

I weekenden indtager tuk-tuk'erne Ærø, når fans af det lille trehjulede, italienske køretøj for 10. gang samles til internationalt ”ApePåÆrø"-træf på Ærøskøbing camping.

Verdens næststørste tuk-tuk-træf midt på lille Ærø

Træffet har med tiden vokset sig til verdens næststørste kun overgået af det italienske EuroApe-træf, hvilket er noget af bedrift for et træf på en lille ø i det såkaldte Vandkantsdanmark. Arrangøren Peter Bjørn Hviid er selv ret begejstret for træffets succes:

"Jeg startede jo det her træf sammen med en kammerat for netop at komme i kontakt med andre ape-entusiaster, så det er helt fantastisk, at vi hvert år bare bliver flere og flere. Det er en dream come true!"

En konvoj af livsglæde

Lørdag den 1. juni kan du opleve det prægtige syn af hele 93 små tuk-tuk'er på rad og række. Det sker, når deltagerne i det 10. tuk-tuk-træf på Ærø bevæger sig ud på en konvojudflugt og af Ærøs små, kønne veje kører til bl.a. færgedåb i Søby. 

Konvojen er et festligt syn, da de små biler alle er udsmykket på hver sin måde: En er "forklædt" som truck og en anden som autocamper - selvfølgelig i mini-udgaver. Ikke to er ens, kreativiteten er stor, og overalt vækker konvojen opsigt og glade smil.

De mange køretøjer vil weekenden over kunne ses spredt over hele øen og samlet på Søby Havn lørdag den 1. juni fra kl. ca. 12.30.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås ved henvendelse til arrangørerne på mail trehjul@gmail.com.

Ærø Turist & Erhverv er sat i verden for at fremme turisme- og erhvervsudvikling på Ærø ved at udnytte fællesøkonomiske og faglige ressourcer til markedsføring, samt fortsat innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse på Ærø. 

Det er vores mål at agere samlende platform for øens virksomheder og samtidig være med til at styrke de ærøske særegenskaber, understøtte aktører, som allerede er i gang og støtte dem, der er i en opstartsfase, og herigennem fremme turistens og tilflytterens oplevelse af destinationen ÆRØ.