Få vores nyheder på mail

SALTVAND I BLODET

Pressemeddelelse   •   Jan 19, 2017 12:02 CET

Til Danmarks Indsamling 2017 kan du få fingre i en maritim oplevelsespakke af marstalske dimensioner på alle sømænds ø

50 af Danmarks kommuner er med, når borgmestre fra hele landet sætter 63 unikke oplevelser og varer fra deres kommuner på auktion til fordel for Danmarks Indsamling 2017.

___________________________________________________________________

Ærø Kommunes borgmester, Jørgen Otto Jørgensen, er en af de borgmeste, der har været i det kreative hjørne til fordel for Danmarks Indsamling og åbnet op for muligheden for at byde på en eksklusiv maritim oplevelsespakke, nemlig 2 overnatninger i skipperens kahyt ombord på museumscoasteren Samka og morgenmad leveret ombord af turistchefen på Ærø, Carl Jørgen Heide.

DIREKTE LINK TIL AUKTION FOR ÆRØ KOMMUNE

Med i den maritime oplevelsespakke er der en frokost i det ikoniske røde strandhus på Eriks Hale med lokalt Ærø øl fra Rise Bryggeri og selvfølgelig en marstaller-bitter til, nemlig en Riga Balsam.

I frokosten deltager leder af Danmarks mest saltvandsdryppende museum, Marstal Søfartsmuseum, Erik Kromann og Ærøs egen borgmester, Jørgen Otto Jørgensen.

Oplevelsespakken indeholder også en frokost hos Ø Bolcher, en middag på Marstal Hotel og en middag hos Fru Berg på Marstal Havn.

Oveni - en signeret bog, ’Vi, de druknede' af Carsten Jensen og en signeret bog mere, ’De sejlede bare’ af Karsten Hermansen & Carsten Jensen.

For at runde det hele af: En guidet tur i Maritime Marstal i Carsten Jensens fodspor, med guide, historikeren Karsten Hermansen.

Oplevelsespakken inkluderer færgebillet for bil og to passagerer.

Auktionen åbner den 23. januar og løber frem til lørdag den 4. februar

DIREKTE LINK TIL AUKTION FOR ÆRØ KOMMUNE

____________________________________________________________________

Vil du vide mere?

Kontakt Carl Jørgen Heide, Turist- & Erhvervsdirektør på Ærø

cjh@arre.dk  |  5123 2739

Vi er sat i verden for at fremme turisme- og erhvervsudvikling på Ærø ved at udnytte fællesøkonomiske og faglige ressourcer til markedsføring, samt fortsat innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse på Ærø. 

Det er vores mål at agere samlende platform for øens virksomheder og samtidig være med til at styrke de ærøske særegenskaber, understøtte aktører, som allerede er i gang og støtte dem, der er i en opstartsfase, og herigennem fremme turistens og tilflytterens oplevelse af destinationen ÆRØ.

Vedhæftede filer

Word-dokument