Få vores nyheder på mail

Så ruller påskebussen igen

Pressemeddelelse   •   Feb 27, 2018 15:11 CET

I gennem en årrække har ærøboere bosat i Hovedstadsområdet kunnet lade sig fragte hjem til årets vigtigste helligdag på Ærø, Påskelørdag, med  den såkaldte 'Påskebus', der kører mellem København og Ærø.

Således også i år, hvor bussen ruller mellem København og Ærø den 29. marts og den 2.april.

Konceptet med 'Påskebussen' er en videreudvikling på 'Julebussen' som i flere år har kørt samme rute og sørget for nemt og bekvemt at sende ærøboere og deres julegæster på juleferie. 

Særligt for ældre rejsende og børnefamilier er både Påskebussen, og Julebussen en nem og overskuelig måde at gøre rejsen til og fra Ærø på. Bussen samler passagerer op på Ærø, transporteres med færgen til Svendborg og fortsætter videre mod København, hvorfra der returneres og afleveres på Ærø. 

Således slipper man for besværlige skift mellem tog eller busser med bagagen på slæb og med risiko for forsinkelser, så næste step på rejsen ikke kan nås.

Samtidig tilbyder busserne en helt særlig stemning og fællesskabsfølelse, fordi de rejsende alle har Ærø som omdrejningspunkt.

Mange kender efterhånden hinanden fra tidligere år og der er en særlig tryghed over at kunne sætte Oldemor eller lille Frida på 7 år på bussen, når man ved at chaufføren holder et kærligt og vågent øje og sørger for at alle bliver afhentet ved endestationen.

Påskebussen arrangeres af firmaet Ærø Tours i samarbejde med den lokale busvognmand Jesper Bus.

For mere info kontakt:

Ærø Tours v/Allan Harsbo

mail: info@aeroetours.dk / tlf: +45 4046 6675

Ærø Turist & Erhverv er sat i verden for at fremme turisme- og erhvervsudvikling på Ærø ved at udnytte fællesøkonomiske og faglige ressourcer til markedsføring, samt fortsat innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse på Ærø. 

Det er vores mål at agere samlende platform for øens virksomheder og samtidig være med til at styrke de ærøske særegenskaber, understøtte aktører, som allerede er i gang og støtte dem, der er i en opstartsfase, og herigennem fremme turistens og tilflytterens oplevelse af destinationen ÆRØ.