Få vores nyheder på mail

Ærø på auktion

Pressemeddelelse   •   Jan 19, 2018 09:00 CET

Vinderen af auktionen kan se frem til mange unikke oplevelser på Ærø

Til Danmarks Indsamling 2018 byder Ærø Kommune ind med en auktion, hvor vinderen kan se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige på Ærø i selskab med tre markante øboere.

DIREKTE LINK TIL AUKTIONEN FOR ÆRØ KOMMUNE

Alt er vand ved siden af Ærø – og det tør vi også godt sige om denne unikke oplevelsespakke.

Først venter et helt særligt maritimt besøg på det anerkendte Marstal Søfartsmuseum med øens borgmester, Ole Wej Petersen, som rundviser.

Når tusmørket sænker sig, inviterer vægteren, tidligere museumsleder Karen Margrethe Fabricius, på en historisk byvandring i Eventyrbyen Ærøskøbing – Danmarks bedst bevarede 1700-tals by.

Og sidst men ikke mindst venter et møde med den anerkendte krimiforfatter, Michael Larsen, der inviterer gæsterne med ud på en (u)hyggelig guidet tur ved smukke Vitsø. Her venter en stor naturoplevelse foruden muligheden for at høre om den populære forfatters bøger, heriblandt naturbogen ”Ærøs Natur” og spændingsromanerne ”Mordet på øen” og ”Dødens kode”, der begge foregår på Ærø. Der er planer om at filmatisere spændingsbøgerne, og vinderne får selvfølgelig hver en signeret bog af forfatteren.

Oplevelsespakken gælder for 2 personer, og med udgangspunkt i den historiske by Ærøskøbing er scenen sat til en bred vifte af autentiske oplevelser, der ydermere omfatter: Færgebillet til bil + 2 passagerer. 2 overnatninger i en skøn ferielejlighed ved På Torvet i hjertet af Ærøskøbing. 1 middag på det eksklusive Arnfeldt Hotel. 1 middag på den hyggelige restaurant Mumm. 1 frokost hos At Janes i Marstal samt 1 frokost i Gæstgiveri Bregninge, der ligger i Danmarks første blomstrende landsby.

Auktionen åbner den 19. januar og løber frem til lørdag den 3. februar. 

ÆRØ PÅ LANDKORTET: LINK TIL DANMARKS INDSAMLING 2018

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FNs verdensmål. Indsamlingen slutter med et flot tv-show på DR lørdag den 3. februar. 

Ærø Turist & Erhverv er sat i verden for at fremme turisme- og erhvervsudvikling på Ærø ved at udnytte fællesøkonomiske og faglige ressourcer til markedsføring, samt fortsat innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse på Ærø. 

Det er vores mål at agere samlende platform for øens virksomheder og samtidig være med til at styrke de ærøske særegenskaber, understøtte aktører, som allerede er i gang og støtte dem, der er i en opstartsfase, og herigennem fremme turistens og tilflytterens oplevelse af destinationen ÆRØ.