Få vores nyheder på mail

Ærø lokalradio er født

Nyhed   •   Dec 12, 2018 14:53 CET

Radio Diablo har netop lanceret Ærø lokalradio, som kan høres hver søndag kl. 18 – 19 på FM 107,2 og ellers når det passer dig via internettet på ærølokalradio.dk.
Ærø Lokalradio har fokus på det levede liv på Ærø og bringer nyheder om bl.a. erhverv, kultur, historie og lokalpolitik. 

Fredag den 7. december lykkedes det antennemontøren at få de sidste justeringer på plads, således Ærø Lokalradio kunne gå i luften søndag den 9. december kl. 18 med det ugentlige 1 times Ærø-program. Jytte Weiss Brinks er Ærø Lokalradios lokale journalist og Jytte samarbejder med resten af teamet hos Radio Diablo om indholdet til ugens udsendelse.

”Der har manglet en radio-kanal, som udelukkende bringer historier og nyt fra Ærø. Det er derfor dejligt, at Radio Diablo nu giver Ærø 1 times sendetid pr. uge. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at formidle alle mulige gode, pudsige, skjulte, interessante historier fra Ærø i afdelingen for stort og småt,” siger journalist, Jytte Weiss Brinks, Ærø Lokalradio.

I udsendelsen fra i søndags er der bl.a. interview med formand Peter Hansen, Søby Havn og borgmester Ole Wej Petersen samt fortællinger af Erik Kromann, leder af Marstal Søfartsmuseum.

For nærmere

Ærø Lokalradio er foreningsdrevet med professionel assistance fra Radio Diablo, der i forvejen sender på Ærø – mens Ærø-programmet dog udsendes selvstændigt på FM 107,2 hver søndag aften.

Der er altid mulighed for at genhøre programmerne, når det ønskes på www.ærølokalradio.dk – her er det også muligt at læse mere om radioen og kontakte redaktionen med idéer og emner.