Få vores nyheder på mail

Stor nybygningsordre til Søby Værft.

Pressemeddelelse   •   Sep 13, 2017 12:42 CEST

Vi kan med stor glæde meddele, at Søby Værft den 11. september har skrevet kontrakt med 3 redere fra Norge om bygning af 3 styk 15 meter sterntrawlere.

Nybygningerne kommer som et led i værftets strategi på området og kan lægges ind i forlængelse af værftets nuværende 2 nybygningsordrer. Nybygning nr. 107, E-ferry (el-færge) til Ærø Kommune, der er et EU udviklingsprojekt samt nybygning nr. 108, en hybridfærge til Thyborøn – Agger overfarten, der bygges til Lemvig Kommune. De to færger skal leveres i 1. kvartal 2018.

Nybygningsordrerne er med til at sikre vækst i vores medarbejderstyrke og hos vores samarbejdspartnere. De understøttes af vores øvrige aktiviteter på reparation og vedligeholdelse af skibe samt på rejsearbejde world wide inden for motoroverhalinger, rørarbejde m.m.

Samlet set kan værftet se frem til en periode, hvor ordresaldoen er ny rekord for værftet, og at fortsatte forespørgsler fra kunder i alle segmenter viser en positiv stabilitet på markedet.

De 3 trawlere skal leveres i 3. kvartal 2018.

For yderligere oplysninger kan undertegnede kontaktes.

SØBY VÆRFT A/S

Roar Falkenberg

Chief Executive Officer (CEO)

Phone: +45 6161 0739

Mail: falkenberg@shipyard.dk

Vi er sat i verden for at fremme turisme- og erhvervsudvikling på Ærø ved at udnytte fællesøkonomiske og faglige ressourcer til markedsføring, samt fortsat innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse på Ærø. 

Det er vores mål at agere samlende platform for øens virksomheder og samtidig være med til at styrke de ærøske særegenskaber, understøtte aktører, som allerede er i gang og støtte dem, der er i en opstartsfase, og herigennem fremme turistens og tilflytterens oplevelse af destinationen ÆRØ.