Få vores nyheder på mail

CAMPING - MED LYDEN AF BØLGER MOD STRANDEN

Blogindlæg   •   Mar 14, 2017 14:33 CET

Campingpladserne på Ærø er stadig campingpladser til at overskue og ikke megastore underholdningscentre med spillehal og klorvand. På Ærø kommer man for at campere, for at nyde fællesskabet med naboen over grillen og den gode rødvin


Pladserne har alle gode faciliteter, men det er ikke for antallet af stjerner på pladsens infoskilt, du skal komme efter her. Det er fordi du mere ønsker millioner af stjerner på himlen i den mørke nat, vildgæssenes lyde under trækket nordpå, bølgernes rul mod stranden. Her er ingen motorvej i nærheden, her er kun den larmende stilhed, der efter en nat eller to sætter kroppens uro på nul og giver plads til liv og at leve.
Du kan naturligvis vælge at tage morgenbadet i de gode badeværelser på pladsens fælles faciliteter, men prøv blot en enkelt gang at kaste dig direkte fra dynens varme favntag ud i Østersøens krystalklare vand. Det giver et kick, der fortæller, at man er menneske med livslyst og glæde.


På alle campingpladser kan man komme med sin campingvogn, sin autocamper eller blot sit spidstelt fra ungdommens cykelture. Her er alle velkomne, her er plads til alle, her kan man være sig selv eller nyde fællesskabets hygge. Bliver pladsen for trang, så lej en cykel og bestig de ærøske alper eller kør langs vandet, find et sted på havnen, spis en is, drik en øl, lad op, genoplad energiens batterier.


På alle tre pladser kan du leje hyggelige hytter og du kan naturligvis lave din mad enten hos dig selv eller i køkkenets fællesskab, men hvorfor ikke koble fuldstændig fra og nyd feriens middage på øens gode spisesteder, prøv den friske fisk, den gode bøf fra kvæget i Gråsten Nor eller Voderups bakker, prøv en pizza med italiensk ægthed og kærlighed og når du så kommer hjem til pladsen, find et tæppe, en jakke, sæt dig på en sten ved stranden, her hvor forfædrene sad og drømte udlængsel og appetit på livet.

_______________________________________________________

Kom billigt til Ærø – Landevejspriserne er snart tilbage!


Dette betyder, at det i perioden vil koste det samme at sejle på en havblå smuk søvej som at køre de samme kilometer på en asfaltgrå landevej.

‘Landevejspriserne’ er gældende i følgende perioder i 2017: 1. april – 23. juni & 14. august til 12. november.

Se priserne og bestil plads på færgen her >

_______________________________________________________